MY PRODUCT REVIEW – Tekstur Doll Skin Foundation & Doll Matte Powder

Thanks! Share it with your friends!

Close

DOLL SKIN FOUNDATION – Fast Review Simple Daily Makeup kali ni saya tak buat tutorial di youtube. Tapi saya buat pictorial sahaja. Sorry for the quality sbb video ni saya record by phone shj….


Comments

Yatie Sendayu Tinggi says:

Ada jual di Watsons dgn outlet Sendayu Tinggi. Kalau nak beli onlune buka
website sendayutinggi.com atau whatsapp order di 019 3042133 ( office hour
)

Yatie Sendayu Tinggi says:

DOLL SKIN FOUNDATION – Fast Review

Simple Daily Makeup kali ni saya tak buat tutorial di youtube. Tapi saya
buat pictorial sahaja. Sorry for the quality sbb video ni saya record by
phone shj. Coming soon saya ada new tutorial. Nak tahu look apa yg saya
akan buat make sure subscribe utk updates okay ….

Utk tgk step by step click : http://yatiesendayutinggi.blogspot.com

Liz Nasri says:

Always looking forward to ur new video 

Nor Liana says:

Doll skin tu, ada jual kat stokis x…pliss sis,,, minat sgt nk try

Su Gmie says:

Nape yer kulit sy jdi cam kering bila pkai doll foundation ni

Write a comment